Ledige stillinger på Speak

Speak søger undervisere til dansk for udlændinge

Vi søger timelærere til aftenundervisning 2 x 3 lektioner om ugen i Lyngby (herunder DTU) og Hellerup.

 

Vi underviser ca. 3200 voksne udlændinge i dansk på alle niveauer og har brug for nye kolleger til vores intensive undervisningsforløb.

Du skal minimum have en bachelor i dansk eller et sprogfag og undervisningserfaring. Måske har du allerede uddannelsen i dansk som andetsprog, eller er i gang med den.

Vi giver dig en grundig introduktion til vores undervisningsmetoder, inden du starter.

Hvis du er interesseret i at komme til at undervise, send os da en kortfattet ansøgning med CV til: job@speakspeak.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Charlotte Ege på tlf. 3946 3058 eller e-mail: ce@speakspeak.dk

Speak søger undervisere til FVU

Vi søger FVU lærere til sene eftermiddagshold og aftenhold i Lyngby, Hellerup og på Frederiksberg. Vores FVU-hold har typisk undervisning en gang om ugen i 3 lektioner.

 

Vi underviser både i FVU-matematik og FVU-dansk og har brug for nye kolleger, der har erfaring med undervisning på FVU. Du skal have taget FVU-danskuddannelsen eller FVU-matematikuddannelsen og have kendskab til at undervise i dansk som andetsprog for at komme i betragtning.

 

Hvis du er interesseret i at komme til at undervise på FVU, så skynd dig at sende os en kortfattet ansøgning med CV til: job@speakspeak.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.