Ledelse og bestyrelse

Ledelse

Bestyrelse

 • Casper Strunge

  Formand

  Selvstændig filmproducent, politisk aktiv i Lyngby-Taarbæk Kommune og gennem en årrække i landspolitik med fokus på uddannelse. Uddannet folkeskolelærer.

 • Axel U. Henriques

  Tidligere Regionsdirektør i Nykredit og Nordea for København og Nordsjælland med 37 års erfaring fra den finansielle branche. Nu fuldtids arbejde som bestyrelsesmedlem i diverse danske industriselskaber og foreninger med en gennemført bestyrelsesuddannelse på CBS.

 • Charlotte Rønhof

  Formand for Bornholms Erhvervsfond, formand for ATV's Science & Engineering Komité, medlem af bestyrelsen i Hjerteforeningen, Katafonden, Madkulturen og Zahle Skole. Tidligere underdirektør i Dansk Industri med ansvar for uddannelse, forskning, innovation, design og mangfoldighed.

 • Jeanette Oppenheim

  Tidligere selvstændig advokat og politisk aktiv som konservativt medlem af Københavns Borgerrepræsentation og Europa-Parlamentet.

 • Morten Overgaard

  Head of International Education, DTU, formand for Lyngby-Taarbæk Vidensbys netværk for internationalisering, tidligere kontorchef for International Uddannelse i Uddannelses- og Forskningsministeriet, tidligere chef for Study in Denmark.

 • Rolf Aagaard-Svendsen

  Civilingeniør, Ph.d., tidligere borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune. Har arbejdet som konsulent og i forskellige lederstillinger. Tidligere aktiv i FOF, bl.a. da sprogskolen blev startet. Arbejder med demokratiudvikling i udviklingslande og er bl.a. formand for Fonden Kulturstedet Lindegaarden.