Hvem er vi?

Som udlænding i Danmark vil du sikkert give os ret i, at vejen til nye muligheder er at lære dansk. Uanset hvem du er, og hvor du er på vej hen, er det sproget, der bringer dig videre.

Vores mission er at lære dig det danske sprog hurtigt og effektivt. Det er vi i stand til, fordi vi er fagligt stærke. Samtidig møder vores lærere dig der, hvor du er i livet lige nu, og når deres forståelse for dig og din situation kombineres med kurser og tilbud af højeste kvalitet, opstår et helt unikt læringsmiljø.

about 01

Hos Speak har vi:

Nogle af landets absolut hurtigste gennemførselstider

Et karaktergennemsnit over landsgennemsnittet

Moderne faciliteter i Hellerup, Frederiksberg, Lyngby & Helsingør.

Erhvervsrettede forløb, som sigter mod at bringe vores kursister i arbejde

about 02

Vores undervisning er baseret på et solidt fundament af gennemprøvet pædagogik, og vi udvider konstant værktøjskassen med nye, veldokumenterede undervisningsmetoder.

Vi er en af Danmarks største skoler for danskundervisning og har derfor stor bredde i vores kursusprogram, så du kan komme på det rigtige hold fra starten – og begynde med det samme.

Vores skole er også skabt til at være et samlingspunkt for vores kursister. Et sted med rummelighed og nærvær, hvor der er god energi, og hvor I som kursister kan motivere, inspirere og støtte hinanden.

about 03

Sproget bringer dig videre

Hos Speak begynder undervisningen, når du træder ind ad døren. Vi taler dansk fra første dag, så sproget hurtigt bliver en del af din hverdag.

Det er vigtigt for os, at du føler dig hjemme i det danske samfund – fx på arbejdet, studiet og hvor du ellers færdes. Derfor tager undervisningen udgangspunkt i det dansk, du har brug for at lære.

Du kan både gå til dansk om dagen og om aftenen. Vi har intensiv holdundervisning i Hellerup, Frederiksberg, Lyngby og Helsingør. Vi har også online undervisning, hvor du bliver undervist via Teams.
Vi tilbyder undervisning på alle 3 danskuddannelser på alle niveauer. Vi har også FVU kurser i både dansk og matematik. Uanset hvad du vælger, kommer du på et hold, hvor de andre kursister har samme niveau som dig.

Vi har også en bred vifte af særlige kurser for kursister med en specifik baggrund, så kig under danskkurser, hvis du er au pair, går på DTU, er ansat på KU, er læge eller sygeplejerske eller ønsker eneundervisning.

about 04

SPEAK Dansk for udlændinge – i hovedtal

KursisterLærereSkolen i øvrigt
6000 kursister årligt med 121 forskellige nationaliteter Lærere med 13 års anciennitet i gennemsnitSelvejende institution
2700 kursister, der årligt går til prøve Alle er uddannede lærere og har endvidere uddannelsen ’Dansk som andetsprog’ (som ministeriet kræver på vores område)Etableret i 1992
12000 modultests årligt3 afdelinger i København og omegn og 1 afdeling i Helsingør
130 ansatte

Vores tilbud

– 250 hold

– Dag, aften og weekend undervisning

– Online undervisning / e-learning

– Eneundervisning

– Specialhold for læger

– Undervisning på DTU, KU, CBS og ITU

– Sprogstøtteundervisning for ansatte i sundhedssektoren

 

Vi er godkendt til alle ministerielle prøver og modultest (undtaget Danskprøve A1 og A2)

Studiecenter med b.la. foredrag, karriereworkshops og læseklubber

Lektiecafe og sprogcafe med mulighed for at få hjælp og træne ekstra

Udtaleworkshops hvor du kan finpudse din udtale

Speak Social med ekskursioner, yoga og sociale events

Vores kunder

Samarbejde med virksomheder inden for:SamarbejdskommunerTyper af kursister
MedicinalindustrienRudersdal KommuneExpats
ITGentofte KommuneArbejdstagere
FinansLyngby-Taarbæk KommuneStuderende
Frederiksberg KommuneHøjtuddannede specialister
Gladsaxe KommuneFlygtninge
Hørsholm Kommune Au-pairs
Fredensborg KommuneSpouses
Helsingør Kommune Familiesammenførte