Lær dansk på Speak

Vil du lære dansk på Speak?

Book et interview med en sprogkonsulent på en af vores afdelinger for at tilmelde dig.

Book interview Klik her, hvis du vil gå til dansk i Helsingør

Aktuelt på Speak

Denne uge på Speak

Aktiviteter på Speak i uge 49:

Læs mere

Infomøde om lægedansk / sundhedsdansk

Onsdag d. 14. december 2022 kl. 17.30 – 19

Læs mere

Yoga på Speak

Nu både i Hellerup og på Frederiksberg.

Læs mere

Sundhedsdansk

For læger, tandlæger og sygeplejersker på DU3, modul 4 & 5.

Læs mere

Let’s Speak – hver mandag

Kom forbi lokale 2 i  Speak Lyngby og tal dansk med vores søde frivillige.

Læs mere

Lektiecafe – hver mandag

Vil du gerne have hjælp til dine lektier?

Læs mere

Let’s Speak – hver torsdag

Kom forbi loungen på Speak Hellerup og tal dansk med vores søde frivillige.

Læs mere

Klippekortet ophæves

Klippekortet ophæves pr 1. juli 2022

Læs mere

FVU Dansk & Matematik

Vil du blive bedre til at læse og skrive på dansk? Eller bedre til matematik på dansk?

Læs mere

Hold dig opdateret, følg os her

Som udlænding i Danmark vil du sikkert give os ret i, at vejen til nye muligheder er at lære dansk. Uanset hvem du er, og hvor du er på vej hen, er det sproget, der bringer dig videre.

Vores mission er at lære dig det danske sprog hurtigt og effektivt. Det er vi i stand til, fordi vi er fagligt stærke. Samtidig møder vores lærere dig der, hvor du er i livet lige nu, og når deres forståelse for dig og din situation kombineres med kurser og tilbud af højeste kvalitet, opstår et helt unikt læringsmiljø.

Læs mere om os

Leder du efter en dansk sprogskole tæt på København?

Velkommen til Speak, School of Danish, en professionel og seriøs sprogskole i området af København.

Vi underviser i dansk for begyndere og fortsættere på alle niveauer. Vores kursustilbud omfatter danskuddannelse, FVU (forberedende voksenundervisning) og mange andre specialiserede danskkurser. Du kan vælge at gå til dansk om dagen, om aftenen, om lørdagen eller delvist – eller 100% – online. På alle kurser sørger vi for, at du lærer dansk hurtigt.

Du finder vores sprogskole i Hellerup, på Frederiksberg og i Lyngby – tæt på København.

Vores danskkurser er officielt godkendte og følger de ministerielle retningslinjer. Det betyder, at du afslutter dit kursus i dansk med en godkendt modultest eller en officiel prøve i dansk, uden ekstra omkostninger.

Speak er en af de største sprogskoler i Danmark. Derfor har vi også mange kursustilbud på alle niveauer, på forskellige tidspunkter. Dette gør det nemmere for dig at lære dansk, mens du passer dit øvrige liv, og du vil altid blive matchet med kursister, der er på samme niveau som dig.

Vi har drevet sprogskole i omegnen af København i mere end 25 år og derfor ved vi, at det er muligt at lære dansk hurtigt. Vores veluddannede lærere er erfarne og dedikerede og de vil opmuntre dig til at tale dansk fra allerførste dag.

Har du spørgsmål til, hvordan det er at gå til dansk på en sprogskole som Speak, er du meget velkommen til at besøge en af vores afdelinger, ringe til os eller skrive til os. Du kan også booke et interview med en sprogkonsulent her på hjemmesiden, så du kan komme hurtigt i gang med at lære dansk tæt på København.

Vi glæder os til at møde dig på Speak – en dansk sprogskole. Vi starter nye danskkurser hver måned, både dansk for begyndere og dansk for fortsættere.