• Sommerkursus

  Vil du lære dansk i august?
  Vi tilbyder et intensivt sommerkursis i dansk for begyndere i august måned. Du får undervisning hver dag i 3 uger og gennemfører første modul.
  Vi tilbyder Danskuddannelse 3, modul 1.

  Læs mere om vores sommerkurser her
 • Prøver i dansk udskydes

  Det er besluttet at udskyde afholdelsen af sprogprøverne på danskuddannelserne. Beslutningen sker efter regeringens forlængelse af tiltag som følge af coronavirus/COVID-19. De skriftlige prøver afholdes således 15.-18. juni 2020, og de mundtlige prøver afholdes i perioden 22. juni til 3. juli 2020. Alle prøvedeltagere får direkte besked.

  Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven bliver afholdt som planlagt.

  Læs mere her
 • Blended learning - det bedste af 2 verdener

  Vores blended learning program er en kombination af klasse- og online danskundervisning.
  Vi tilbyder blended learning på Frederiksberg og i Lyngby.

  Læs mere om blended learning her
 • "Learning Danish is expanding your horizon"

Vil du starte på Speak?

Vil du gå til dansk fra august i Hellerup, Frederiksberg eller Lyngby?

Læs mere Book interview

Gratis danskuddannelse fra 1. juli

Folketinget har i dag vedtaget en ny lov om gratis danskuddannelse.

Læs mere Kontakt os

FVU-kurser

Nu tilbyder vi igen screeninger til FVU. FVU er gratis undervisning for dig, der gerne vil blive bedre til at læse og skrive på dansk. Vi starter nye FVU hold på alle niveauer i august 2020.

Læs mere Book tid til screening

Den kommende uge hos

Nothing from onsdag 8 juli to onsdag 15 juli.

Nothing from onsdag 8 juli to onsdag 15 juli.

Nothing from onsdag 8 juli to onsdag 15 juli.

Som udlænding i Danmark vil du sikkert give os ret i, at vejen til nye muligheder er at lære dansk. Uanset hvem du er, og hvor du er på vej hen, er det sproget, der bringer dig videre.

Vores mission er at lære dig det danske sprog hurtigt og effektivt. Det er vi i stand til, fordi vi er fagligt stærke. Samtidig møder vores lærere dig der, hvor du er i livet lige nu, og når deres forståelse for dig og din situation kombineres med kurser og tilbud af højeste kvalitet, opstår et helt unikt læringsmiljø.

Læs mere om os

Leder du efter en dansk sprogskole i København?

Velkommen til Speak, School of Danish, en professionel og seriøs sprogskole i og omkring København.

Vi underviser i dansk for begyndere og fortsættere på alle niveauer. Vores kursustilbud omfatter danskuddannelse, FVU (forberedende voksenundervisning) og mange andre specialiserede danskkurser. Du kan vælge at gå til dansk om dagen, om aftenen, om lørdagen eller delvist – eller 100% – online. På alle kurser sørger vi for, at du lærer dansk hurtigt.

Du finder vores sprogskole i Hellerup, på Frederiksberg og i Lyngby – tæt på eller midt i København.

Vores danskkurser er officielt godkendte og følger de ministerielle retningslinjer. Det betyder, at du afslutter dit kursus i dansk med en godkendt modultest eller en officiel prøve i dansk, uden ekstra omkostninger.

Speak er en af de største sprogskoler i Danmark. Derfor har vi også mange kursustilbud på alle niveauer, på forskellige tidspunkter. Dette gør det nemmere for dig at lære dansk, mens du passer dit øvrige liv, og du vil altid blive matchet med kursister, der er på samme niveau som dig.

Vi har drevet sprogskole i København i mere end 25 år og derfor ved vi, at det er muligt at lære dansk hurtigt. Vores veluddannede lærere er erfarne og dedikerede og de vil opmuntre dig til at tale dansk fra allerførste dag.

Har du spørgsmål til, hvordan det er at gå til dansk på en sprogskole som Speak, er du meget velkommen til at besøge en af vores afdelinger, ringe til os eller skrive til os. Du kan også booke et interview med en sprogkonsulent her på hjemmesiden, så du kan komme hurtigt i gang med at lære dansk i København.

Vi glæder os til at møde dig på Speak – en dansk sprogskole. Vi starter nye danskkurser hver måned, både dansk for begyndere og dansk for fortsættere.