• Velkommen hos Speak

    Læs mere om hvem vi er
  • School of Danish

  • "Learning Danish is expanding your horizon"

  • Studieprøven er afslutning på Danskuddannelse 3, modul 6, og er den højeste prøve i danskuddannelsessystemet (Europarådets prøveniveau C1). Du kan bruge Studieprøven, hvis du skal søge ind på en videregående uddannelse i Danmark.

    Tilmeld dig her

Possessive pronominer

Har du styr på dine possessive pronominer? Se med her, hvor Jacob forklarer forskellen på “hans” og “sin”.

Læs mere Se video her

Ny kursist på Speak?

Vil du gå til dansk fra oktober måned i Hellerup, Frederiksberg eller Lyngby? Så skynd dig at booke et interview med en sprogkonsulent på en af vores 3 afdelinger. Book et interview i dag for start i oktober.

Læs mere Book interview

Nye danskkurser

Vi starter nye danskkurser på alle niveauer i løbet af oktober. Der er stadig et par ledige pladser tilbage. Book et interview med en sprogkonsulent for at komme i gang.

Læs mere Tilmeld dig her

Den kommende uge hos

Nothing from søndag 13 oktober to søndag 20 oktober.

Nothing from søndag 13 oktober to søndag 20 oktober.

Nothing from søndag 13 oktober to søndag 20 oktober.

Som udlænding i Danmark vil du sikkert give os ret i, at vejen til nye muligheder er at lære dansk. Uanset hvem du er, og hvor du er på vej hen, er det sproget, der bringer dig videre.

Vores mission er at lære dig det danske sprog hurtigt og effektivt. Det er vi i stand til, fordi vi er fagligt stærke. Samtidig møder vores lærere dig der, hvor du er i livet lige nu, og når deres forståelse for dig og din situation kombineres med kurser og tilbud af højeste kvalitet, opstår et helt unikt læringsmiljø.

Læs mere om os