Danskkurser på ITU

For hvem?

Speak tilbyder intensive danskkurser på alle niveauer for udenlandske ansatte og deres ægtefæller på IT-Universitetet på Amager, København. Kurset er obligatorisk, hvis du er international ansat på ITU, uanset om du har gået til dansk før.

Vi tilrettelægger kurserne efter behov, så de passer til dine ønsker og interesser, hvad enten du ønsker at tale dansk i din fritid eller på dit arbejde.

Danskundervisning på hold

Du vil gå til danskundervisning på et fast hold 1 x ugen sammen med 2-8 fælles kolleger eller ægtefæller. Et kursus består af i alt 12 mødegange på et semester. Hver mødegang er på 3 lektioner.

På kurset tager vi udgangspunkt i både dit hverdagsliv og dit professionelle liv på ITU. Vi fokuserer på din udtale fra start til slut. Kurset vil således gøre dig i stand til at begå dig på dansk i dine daglige rutiner både på universitetet og i din fritid.

Kurserne bliver afholdt i arbejdstiden på ITU campus på Amager i København.

Det praktiske

Sted:

 

Tid:

  • Vi starter nye kurser hvert semester (februar & september).
    Undervisning 1 x ugen: mandag, onsdag eller torsdag.
    Alternativt kan vi arrangere tirsdags eller fredagsundervisning.

 

Varighed:

  • 12 uger pr semester.

 

Pris:

  • Kurserne er gratis.

Ægtefæller vil dog blive pålagt en kursusafgift. For mere information om dette, kontakt venligst ITU HR medarbejder Anna Valvik Andersen: mavaa@itu.dk

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til kurserne, er du velkommen til at kontakte:

Tilmelding

Udfyld venligst en online tilmeldingsblanket for at komme i gang, også hvis du er tidligere kursusdeltager. Når vi har modtaget din tilmelding, inviterer vi dig til et interview, hvor vi kan vurdere dine danskkundskaber. På denne måde er du sikker på at starte på det rigtige hold.

Der er løbende optage på holdene. 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding.