Speak Lyngby

Speak Lyngby er centralt beliggende i bymidten mellem Kulturhuset og Magasin du Nord. Vi har undervisningslokaler på 3. sal.

Åbningstider

Åbningstider i receptionen:

Mandag: 9 – 18.30
Tirsdag: 9 – 12 & 15 – 18.30
Onsdag: 9 – 18.30
Torsdag: 9 – 15
Fredag: 9 – 14

NB: Lukket i påsken fra 3. til 10. april 2023

 

For personlig betjening udover åbningstiden, er du velkommen til at henvende dig i vores reception i Hellerup.

Beliggenhed

Adresse
Klampenborgvej 221, 3. sal, 2800 Kgs. Lyngby

 

Adgangsforhold
Der er indgang til afdelingen fra Johannes Fogs Plads (torvet ved Kulturhuset/biografen). Kommer du fra Klampenborgvej, skal du igennem passagen overfor indgangen til Lyngby Storcenter. Der er elevator i bygningen. Receptionen ligger på 3. sal.

 

Parkering
Der er flere forskellige parkeringsmuligheder i området. De fleste er gratis i en begrænset periode (½, 1, 2 eller 3 timer). Har du brug for at parkere længere tid, kan du købe p-billet. Enkelte parkeringspladser er gratis og uden tidsbegrænsning. Find oversigtskort her.

 

Offentlig transport
Rejseplanen

 

Rutevejledning
Google Maps rutevejledning

Studiecenter

Speak Lyngby råder over et studiecenter med plads til 18 kursister. Der er en fast lærer tilknyttet studiecenteret. Du kan bruge studiecenteret, så meget du vil. Fx til at arbejde ved computer, til at læse bøger, eller til opgaver hvor du gerne vil have hjælp af en studiecenterlærer. Du kan også gå i studiecenteret, hvis du har udfordringer med Moodle eller Ludusweb.

 

Aktiviteter i studiecenteret
Hver uge kan du deltage i faste aktiviteter i studiecenteret. Det kan fx være sofasnak eller lektiecafe. Udover de faste aktiviteter holder vi løbende spændende arrangementer, fx temauger eller foredrag og oplæg om relevante emner. Ofte får vi også besøg af eksperter eller interessante personligheder udefra. Hold dig opdateret om hvad der sker på forsiden og på facebook.

 

Åbningstider i studiecenteret:

Mandag: 9 – 15
Tirsdag: lukket
Onsdag: 9 – 15
Torsdag: 9 – 15
Fredag: 9 – 12

Let's Speak

Hver mandag kl. 12.15 kan du komme forbi og tale dansk med frivillige fra Lyngbyguiderne. Alle Speak kursister er velkomne.

Mad og drikke

Du kan købe kaffe/te i automater på stedet og der er mulighed for at opbevare og varme medbragt mad/drikke på 3. sal i køkkenet. Herudover er der utallige, gode muligheder for at købe mad tæt på afdelingen.

Internet

Der er fri adgang til skolens WiFi.

Kontakt

Vil du ringe til os? Se vores telefontider her.

Vil du tale med en sprogkonsulent? Se tider for åben vejledning her.

Vil du tale med en FVU vejleder? Se tider for åben FVU vejledning her.