Speak Helsingør

Speak Helsingør ligger centralt i byen praktisk talt på Helsingør Station. Vi har undervisningslokaler på 1. & 2. sal. Du finder receptionen på 1. sal. 

Åbningstider

Åbningstider i receptionen:

Mandag – fredag:

  • 8.30 – 10
  • 12 – 12.30
  • 13.30 – 14.30

Beliggenhed

Adresse
Jernbanevej 7, 1. sal, 3000 Helsingør

 

Adgangsforhold
Vi bor på 1. sal & 2. sal, oven over Fakta. Det er muligt at benytte elevator, hvis du har særligt behov. Ring på 3946 3040, så låser vi op.

 

Parkering
Du kan parkere gratis i Helsingør centrum i op til 2 timer – nogle steder længere. Der findes også flere parkeringsanlæg i nærheden. P2 har 24 timers gratis parkering. Husk at stille din p-skive.

Se parkeringskort her.

 

Offentlig transport
Rejseplanen

 

Rutevejledning
Google Maps rutevejledning

Studiecenter

På Speak Helsingør har vi et studiecenter med plads til ca. 20 kursister. Der er en fast lærer tilknyttet studiecenteret. Du kan bruge studiecenteret, så meget du vil. Fx til at arbejde ved computer, til at læse bøger, eller til opgaver hvor du gerne vil have hjælp af en studiecenterlærer. Du kan også gå i studiecenteret, hvis du har udfordringer med mit.speakspeak.dk eller Ludusweb.

 

Aktiviteter i studiecenteret
Du vil med jævnlige mellemrum have mulighed for at deltage i relevante aktiviteter i studiecenteret. Det kan fx være sofasnak, lektiehjælp og karriereworkshops. Udover de faste aktiviteter arrangerer vi også fra tid til anden andre spændende indslag.  Hold dig opdateret om hvad der sker i kalenderen og på Facebook.

 

Åbningstider i studiecenteret (fra 5. august):

Mandag – fredag: 9 – 16

Mad og drikke

Du kan købe kaffe/te i vores salgsautomater.

Der er mange gode indkøbsmuligheder tæt på afdelingen og en Fakta (supermarked) i underetagen.

Internet

Der er fri adgang til afdelingens wifi, unet. Adgangskoden er hellerup2900.

Kontakt

Du kan kontakte os på e-mail: helsingor@speakspeak.dk og på telefon: 3946 3040.