Eneundervisning i dansk

Vil du starte til eneundervisning i dansk? Kontakt os for at få et tilbud.

For hvem?

Hvis du ønsker et særligt tilrettelagt danskkursus, der opkvalificerer dig inden for de områder på dansk, du har behov for, kan eneundervisning være den bedste løsning for dig.

Måske har du behov for at blive bedre til at udtrykke dig mundtligt, har brug for at forbedre din udtale eller blive bedre til at skrive korrekt på dansk.

Det kan også være, at du har behov for at lære et meget specialiseret dansk, fx indenfor den branche du arbejder. Det kan vi også hjælpe med.

Se også vores tilbud om virksomhedsdansk og vores udtalekursus.

“Min lærer har gjort et fantastisk stykke arbejde og har vist mig, at danskundervisning kan være en fornøjelse. Tak for den fremragende støtte.”

Giles Dudley, Storbritannien, Novo Holdings.

Fleksibel løsning

Din undervisning bliver tilrettelagt, så du lærer præcis det, du ønsker på et tidspunkt, der passer dig. Undervisningen kan også være online, hvis du ønsker det eller en kombination af face to face og online undervisning.

Prøve i Dansk

Hvis du har som målsætning at tage en Prøve i Dansk, kan du tilmelde dig som selvstuderende i forlængelse af undervisningen. Læs mere om de forskellige prøver i dansk og hvad de giver mulighed for her.

Det praktiske

Du kan starte til eneundervisning året rundt.

 

Sted:
Eneundervisning kan finde sted på en af vores afdelinger, hos dig eller på din arbejdsplads.

 

Tid:
Vi aftaler et tidspunkt, der passer dig.

 

Pris:
Kontakt os for at få et tilbud på eneundervisning.

Kontakt

Før du kan starte, skal du screenes hos en af vores sprogkonsulenter. Kontakt os for at høre nærmere.