Medical e-class

Speak medical e-class

Speak Medical E-class er vores helt særlige, fleksible tilbud til dig, der foretrækker at arbejde online via vores unikke læringsplatform. For at deltage i Speak Medical e-class, skal du have adgang til stabilt internet og en pc/Mac og gerne et headset. For at få et godt udbytte af tilbuddet er det vigtigt, og en forudsætning, at du deltager aktivt hver uge.

 

Mål: 

Vi arbejder henimod Prøve i Dansk 3 (PD3), så du får mulighed for at opnå de karakterer, der kræves for at kunne tilmelde sig de medicinske fagprøver og på sigt søge dansk autorisation. Det vil sige, at vi arbejder på, at du består PD3 med karaktererne 7, 7, 10, som er de nødvendige karakterer, for at kunne tilmelde sig de medicinske fagprøver. Se autorisationsreglerne her.

 

Indhold: 

Emnerne er dels rettet mod PD3 og dels en indføring i det danske sundhedsvæsen. Du får den viden, som du forventes at have, når du kommer ud på en arbejdsplads i sundhedsvæsenet. Du får bl.a. kendskab til opbygningen af det danske sundhedsvæsen, de forskellige faggrupper, de basale patientrettigheder og aktuelle emner i den sundhedspolitiske debat.

 

Udover Speak Medical/Lægedansk online kan du tilkøbe kliniske foredrag om torsdagen, OSCE-forberedende kursus i hjertelungeredning eller kurser i håndtering af skader / suturkurser.

Det praktiske

Sted:

  • Online

Tid:

  • 1 online mødegang (3 lektioner) / ugen via Teams + online opgaver/selvstudium svarende til 3 lektioner

Pris:

  • Kurset er gratis, hvis du har en almindelig henvisning til danskuddannelse fra din kommune. Du skal dog betale et depositum på 2.000 kr. + ekstra for evt. tilvalg (læs mere om depositum her).
  • Kurset koster 840 kr. /ugen, hvis du ikke har en henvisning til danskuddannelse + ekstra for evt. tilvalg.
  • Priserne inkluderer deltagelse i Prøve i Dansk 3.

Kontakt

Tilmelding

Før du kan starte, skal du til et interview hos en af vores sprogkonsulenter. Hvis du allerede er kursist på skolen, skal du kontakte os for en særlig lægedansk-samtale.