Bliv klar til den mundtlige Prøve i Dansk 2

5 november 2019

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores særlige kursus for selvstuderende til PD2, hvis du gerne vil forberede dig ekstra på den mundtlige prøve. På kurset arbejder vi med alle dele af den mundtlige prøve.

Du får træning i at lave en god præsentation og du får feedback fra din underviser. Vi øver også de spørgsmålstyper, der er til prøven og arbejder med ordforråd og udtale. Læs mere om kurset her:

  • Vi kigger nærmere på den forberedte del af prøven. Du bliver trænet i, hvordan man laver en god præsentation af et emne – og hvordan man forbereder sig på spørgsmål fra eksaminator.
  • Vi ser også på indholdet af den uforberedte del af prøven og arbejder med de forskellige spørgsmålstyper. Fx opklarende eller generaliserende spørgsmål. I undervisningen tager vi udgangspunkt i eksempler, og du bliver trænet i, hvordan man kan lave et godt svar.
  • Træning i relevant ordforråd. Vi har fokus på hovedemnerne på PD2: Arbejde, praktik og hverdagsliv i Danmark – og arbejder med emnernes centrale ord.
  • Fokus på udtale. Du får feedback på din udtale – og i undervisningen har vi fokus på udtale af nøgleord og på, hvordan du kan forbedre din udtale.
  • Kurset har et digitalt holdrum, så du altid har adgang til det materiale, som vi bruger i undervisningen. Det giver dig mulighed for at øve dig på det, som du har lært i undervisningen. I holdrummet vil du bl.a. også få adgang til skolens udtale-site, ”Sig det rigtigt” samt ekstra øvelser i ”Grammatikportalen”.

 

Undervisere:

Sofie Holten Hansen, erfaren underviser og eksaminator på PD2.

 

Sted:

Speak Hellerup, Bernstorffsvej 20C, 1. sal, 2900 Hellerup.

 

Tid:

2 lørdage i november; d. 23/11 & 30/11 kl. 9.30 til 12.00 i alt 6 lektioner.

 

Pris:

550 kr.

 

Tilmelding:

Camilla Lopez, kursussekretær, cam@speakspeak.dk

Tilmeldingsfrist: 21. november